Πληροφοριες

7ο Φεστιβάλ Ανοιχτών Τεχνολογιών «OPENFEST 2018»

Το OpenFest είναι ένα φεστιβάλ ελεύθερου λογισμικού ανοικτού κώδικα και ανοικτού hardware που πραγματοποιούνταν στο ΤΕΙ Πειραιά τα προηγούμενα χρονιά καθώς είχε αρχίσει το 2001.το τελευταίο OpenFest διοργανώθηκε το 2011.Κύριος σκοπός του φεστιβάλ είναι η μετάδοση της λογικής του “ανοικτού” και απευθύνετε σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέρον για τον ανοικτού κώδικα το ανοικτού λογισμικό και το ανοικτού Hardware.

 
Η ομάδα OpenFest σας προσκαλεί στο 7ο Φεστιβάλ Ανοιχτών Τεχνολογιών «OpenFest 2018» που θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Μαϊου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη 2 – πρώην ΤΕΙ Πειραιά). Το OpenFest έχει σαν στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις ελεύθερες / ανοικτές τεχνολογίες και την ελεύθερη ενημέρωση επι τεχνολογικών θεμάτων.

Αν ενδιαφέρεστε να:

  • παρακολουθήσετε
  • παροουσιάσετε
  • συμμετέχετε στην διοργάνωση
  • προβάλετε την κοινότητα σας

συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και η διοργανωτική ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί σας.

(EL):  Φόρμα Συμμετοχής   

(EN): Registration Form   

Για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε με την ομάδα διοργάνωσης στο openfest.info@gmail.com ή επισκευθείτε τον ιστότοπο της διοργάνωσης www.openfest.info.

*Σε περίπτωση έκτακτων συνθηκών, όπως ολική απεργία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η εναλλακτική ημερομηνία διεξαγωγής του Openfest 2018 είναι 12 & 13 Μαϊου.

Χαρτης Α.Ε.Ι ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ